Zasteklitev tuš kabine in kadi


Ste si vedno želeli stekleno tuš kabino kot iz revije? Vaše sanje lahko postanejo resničnost!

Steklena tuš kabina je namenjena tako malim kot velikim kopalnicam, saj v vsak prostor vnese občutek velikosti in zračnosti prostora. Ne glede na to, kako velika je vaša kopalnica, steklene tuš kabine po meri izdelamo prav za vsako velikost.

Vse steklene tuš kabine so izdelane po naročilu, saj ima vsak naročnik svoje želje in zahteve. Razlikujejo se predvsem po tem, kakšna vrata želi naročnik imeti, saj lahko izbira med nihajnimi/odmičnimi in drsnimi vrati, lahko pa se odloči samo za fiksno stekleno krilo.

Zasteklitev tuš stene ali steklene kadi

Naročnik lahko izbira med različnimi vrstami stekel za svojo stekleno kad, ki jih lahko po želji popestrimo s peskanimi vzorci, printom, gravurami, folijami ali fototapetami. Na steklo lahko nanesemo premaz za hitrejše odtekanje vode, kar preprečuje prekomerno nabiranje vodnega kamna. Življenjska oziroma funkcionalna doba premaza je 10 let in ga v tem obdobju ni potrebno obnavljati. Nudimo okovje in pritrdilni material različnih priznanih proizvajalcev (Colcom, Oxidal, Metalglas, Siso, Klein).

Za še modernejši izgled vaše steklene tuš kabine si lahko namesto stenskih ploščic omislite steklene stenske obloge iz barvanega stekla.

V kolikor bi želeli naročiti izmere na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite. Do danes smo izpolnili že mnogo želja, zato smo prepričani, da lahko izpolnimo tudi vašo.