Stekleni nadstreški


Stekleni nadstrešek je primeren tako za različne lokacije kot namene. Kot zaščita ter pokritje voznega parka, terase ali vhoda v objekt. Tako ste lahko ob toči brez skrbi za svojega jeklenega konjička in si privoščite jutranjo kavo na svoji terasi tudi ob deževnem poletnem jutru.


Pri izbiri materiala se vedno poslužujemo takega, ki bo učinkovit, kvaliteten, stilsko prilagojen vašemu objektu ter bo predvsem zadostil vsem varnostnim kriterijem.

Na prvo mesto vedno postavimo najprej varnost in funkcionalnost, a vedno upoštevamo celoten izgled projekta.


Nadstreške izdelujemo iz varnostnega stekla-kaljenega in lepljenega kaljenega, tako prozornega (običajno float, ekstra čisto, tonirano, samočistilno) kot jedkanega in ornamentnega. Nanj se lahko po želji naročnika izdela sitotisk, ki ob sončnih dnevih z ustvarjanjem nežne sence nudi prijetno zaščito pred soncem in ekskluziven izgled.

Kaljena stekla varnostno lepimo z vmesno prozorno ali matirano folijo, po naročilu pa dobavimo tudi barvno.


Možnosti montaže je veliko, zato vam priporočamo, da se za posvet in idejne zasnove obrnete na nas s poslanim elektronskim sporočilom, klicem ali obiskom v naših poslovnih prostorih, za bolj detajlne rešitve pa je potrebno opraviti ogled na objektu.
S steklenim nadstreškom privoščite sebi in svoji lastnini moderno in funkcionalno zaščito pred vremenskimi vplivi!