Steklene stopnice


S steklenimi pohodnimi površinami lahko dosežemo občutek hoje po zraku ali vodi. Steklo se na prvi pogled mogoče zdi krhek material, vendar vas lahko možnosti uporabe, ki nam jih ponuja, marsikdaj prav lepo presenetijo.

Lahko se odločite za povsem transparentno steklo, skozi katerega boste ob hoji po njem videli v nižje ležeči prostor ali za matirano različico, ki bo nudila občutek večje varnosti in prepuščala znatno več svetlobe kot ostali pohodni materiali.

Steklene pohodne površine izdelujemo iz varnostno lepljenih kaljenih stekel. Med osnovnimi stekli lahko izbirate med gladkimi prozornimi stekli (običajno float, ekstra čisto, tonirano) in protizdrsnimi stekli, ki predstavljajo zgornjo plast lepljenega stekla. Na stekla se lahko namesti tudi protizdrsne trakove.

Vmesna folija med stekli je lahko prozorna ali matirana, po naročilu pa tudi barvna.

Odvisno od možnosti montaže se lahko na robovih stekel namesti LED osvetljavo, ki vam v večernih urah nudi posebno svetlobno doživetje in vam hkrati osvetljuje pot ter s tem skrbi za varen korak. Na steklene stopnice pa lahko za vas nastavimo tudi steklene ograje.

Bi tudi v vašem domu želeli izkusiti hojo po vodi? Pokličite nas, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih.