Steklene ograje


Vnesite v svoje bivalne in poslovne prostore občutek svetlosti in zračnosti s stekleno ograjo, ki je odlično nadomestilo tistim iz lesa ali kovine.

S stekleno ograjo lahko zasteklimo tako stopnice kot podeste in to z različnimi vrstami kaljenih ali lepljenih kaljenih stekel. Tako lahko izbirate med gladkimi stekli (običajno float, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi ali ornamentnimi stekli. Steklu lahko dodamo peskane vzorce, print, gravure, folije ali fototapete in jim s tem naredimo še bolj posebne in po vaši meri.

Steklena ograja kot estetski dodatek


Kaljena stekla lepimo z vmesno transparentno ali matirano folijo, po naročilu pa dobavimo tudi barvno.

Montažo stekel prilagodimo glede na vaše želje in možnosti, ki jih ponuja vaš prostor. Tako se steklene ograje lahko montirajo bočno na točkovna pritrdila, na stebričke ali pa v samonosilne profile, katere se lahko pritrdi tako bočno kot v tla.

Za večji občutek varnosti si lahko nad stekli omislite ročaj oziroma povezovalnik. V kolikor bi se želeli dogovoriti za izmere in svetovanje na objektu ali pridobiti informativno ponudbo, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite, seveda pa se lahko oglasite tudi v naših poslovnih prostorih.

Naredite svoj prostor edinstven s stekleno ograjo po naročilu!