Steklena drsna in nihajna steklena vrata


Bi želeli v svoje prostore vnesti več svetlobe? Rešitev so steklena vrata!


Steklena vrata so primerna za tiste prostore, kjer želite ohraniti čim več naravne svetlobe, saj osvetlijo še tako temen prostor in vanj vnesejo več topline.
Uporabite jih lahko v katerem koli delu vaše hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Izdelujemo jih po meri, glede na želje in potrebe naročnika.


Steklena drsna vrata

Steklena vrata izdelujemo iz varnostnega stekla - kaljenega ali lepljenega kaljenega stekla. Izbirate lahko med gladkimi (prozorno, ekstra čisto ali tonirano), jedkanimi in ornamentnimi stekli. Po želji lahko steklo popestrimo s peskanimi vzorci, gravurami, printom, folijami ali fototapetami. Steklena vrata iz naše ponudbe se razlikujejo po namembnosti. Lahko so to nihajna oziroma odmična vrata, drsna ali zgibna, odvisno od naročnikovih želja in velikosti prostora.


Ponujamo okovje različnih priznanih proizvajalcev in cenovnih razredov (Colcom, Oxidal, Metalglas, Klein, Hawa, Dorma). Steklena drsna vrata tako največkrat vsebujejo sistem za mehko zapiranje, za še lagodnejšo uporabo. Steklena nihajna vrata pa uporabljajo hidravlična nasadila, ki nadomeščajo talni avtomat in s katerimi lahko reguliramo hitrost zapiranja vrat. Pri odmičnih vratih je možna tudi izvedba z aluminijastim pripirnim podbojem za boljšo izolacijo vrat.


Za naročilo izmer ter svetovanje na objektu ali za posredovanje informativne ponudbe, nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Samo od vas je odvisno, kakšna bodo vaša nova steklena vrata!