Kuhinjska stekla


Ste naveličani keramičnih ploščic? Bi želeli v stanovanje vnesti pridih modernega? Potem je čas, da stare keramične ploščice zamenjate z modernimi steklenimi oblogami!

Kuhinjska stekla so lažja za vzdrževanje

Takšna stekla so primerna za kuhinje, kot tudi za ostale prostore. Izbirate lahko med različnimi osnovnimi stekli, najpogosteje pa se uporablja gladko ekstra čisto steklo (optiwhite, clear vision) ali proti praskam odporno ekstra čisto steklo, ki je po prednji strani matirano ter nežno strukturirano in poleg funkcionalnosti nudi tudi ekskluziven izgled.

Kuhinjsko steklo za te namene ne sme biti transparentno, zato ga je potrebno barvati ali nanj nalepiti foto tapeto oziroma folijo.

Izbirate lahko med različnimi barvami, saj barvamo po standardnih barvnih lestvicah RAL in NCS, izgled pa se lahko poživi tudi z nanosom kristalov. Vsa barvana stekla zapečemo v peči na temperaturi 70 stopinj Celzija in s tem poskrbimo za še dodatno obstojnost barve.

Bolj drzni se lahko odločite za motive, saj steklene kuhinjske obloge opremimo s foto tapetami po vaših željah. Lahko je to vaša najljubša fotografija, vaš najljubši citat ali pa le v vodo leteča limeta. Vsaka kuhinja tako dobi čisto nov izgled, če se odločite za kuhinjsko steklo.